Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denemarken: Knud Jepsen wijdt 1,8 hectare aan cannabis

De Amerikaanse marihuanateler Green Organic Dutchman (TGOD) heeft een intentieverklaring ondertekend voor een 50/50 samenwerkingsovereenkomst met Queen Genetics/Knud Jepsen A/S in Hinnerup, Denemarken. Hierin is vastgelegd dat Queen op een areaal van een kleine twee hectare marihuana gaat telen. De meters bestaan uit state of the art kassen, ontworpen en gebouwd door Thomas Larssen van Aurora Larssen Projects. In samenwerking met de Deense veredelaar van o.a. kalachoe biedt dit TGOD de mogelijkheid de productiecapaciteit met ongeveer 25.000 kg uit te breiden. De totale productie komt daarmee uit op 195.000 kg.

De samenwerking zal zich richten op de teelt van biologische cannabis. Hierbij is naar eigen zeggen de jarenlange ervaring van Knud Jepsen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling op het gebied van plantengenetica en kweken van toegevoegde waarde.

Knud Jepsen is opgericht in 1939 en heeft inmiddels meer dan 75 jaar ervaring in alle segmenten van de tuinbouw, variƫrend van veredeling en kweken tot internationale samenwerkingen en het opzetten van wereldwijde distributienetwerken. Knud Jepsen is een van 's werelds grootste Kalanchoƫ kwekers, zet jaarlijks meer dan 35 miljoen planten af in Europa en exporteert 90 miljoen stekken naar maar liefst 75 landen. Op het bedrijf werken 425 mensen. Naast de faciliteiten in Denemarken heeft het bedrijf acht hectare productiefaciliteit in Turkije voor bloemen en jonge planten en 6,5 hectare teeltareaal in Vietnam, alwaar stekproductie plaatsvindt.

Voor meer informatie:
The Green Organic Dutchman
(905) 304-4201
1-844-GREENMED
info@tgod.ca
Publicatiedatum: