Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Brinkman lanceert Onderdelenzoeker

Royal Brinkman lanceert een nieuwe online tool: de Onderdelenzoeker. Met dit hulpmiddel vindt een teler in maximaal drie stappen het juiste onderdeel voor een machine of installatie. Dit maakt het een stuk makkelijker en sneller om een onderdeel te vinden. Telers kunnen gebruik maken van de Onderdelenzoeker via de Royal Brinkman webshop (www.royalbrinkman.nl/onderdelenzoeker).



Wanneer een teler de Onderdelenzoeker gebruikt, doorloopt hij slechts drie stappen om de juiste machine of installatie te selecteren. Vervolgens biedt de Onderdelenzoeker een overzicht van de beschikbare onderdelen voor de geselecteerde machine of installatie. Ook wordt de onderdelentekening weergeven, waardoor de teler aan de hand van het referentienummer eenvoudig het juiste onderdeel kan selecteren en bestellen in de webshop.

Op dit moment bevat de Onderdelenzoeker al ruim 6000 onderdelen. Achter de schermen wordt er dagelijks hard aan gewerkt om dit verder uit te breiden. De Onderdelenzoeker zal dan ook structureel aangevuld worden met meer apparaten. Ideeën en tips vanuit telers zijn hierbij zeer welkom. Royal Brinkman biedt verder leveranciers van machines en installaties in de glastuinbouw de mogelijkheid om hun eigen onderdelen toe te voegen aan de Onderdelenzoeker om op deze manier de tool steeds verder uit te breiden.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl
Publicatiedatum: