Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Flower Group bouwt 10.000m2 koelruimte bij

Een omzetstijging van 4% over 2016. Dutch Flower Group (DFG) groeit met haar 30 zelfstandige handelsbedrijven in bloemen, boeketten, planten en decoratief groen door in de lijn van de afgelopen jaren. Bij deze groei, die bij zowel de klanten binnen de grootschalige retail (supermarkten, winkelketens) als de importerende groothandel plaatsvindt, is een toenemende behoefte aan ruimte voor de verwerking.


Een artist impression van de uitbreiding aan Betula 11, De Kwakel.

Dit betekent dat er onder meer op het bedrijventerrein RFH Zuid bij een aantal bedrijven binnen de Dutch Flower Group uitgebreid en verbouwd wordt en tevens op korte termijn nieuwbouw gepland staat. Deze nieuwbouw zal plaatsvinden de komende maanden aan de Betula 11, naast de DFG bedrijven Bloom en Greenex (leveranciers van supermarkten).

Dutch Flower Group bouwt aan de Betula 11 10.000 m2 aan geconditioneerde ruimtes bij. Hier zal onder meer de verwerking van handgebonden boeketten en planten voor winkelketens worden gerealiseerd. De bouw is state-of-the-art en zal volledig voorzien worden van LED verlichting, super geïsoleerde vloeren en wanden, warmte-terugwinning en vele andere technische oplossingen om zo min mogelijk energie te gebruiken binnen de bedrijfsprocessen. Door de uitbreidingen zal ook een grote, meer centrale parkeergelegenheid worden gecreëerd voor de DFG-bedrijven op het bedrijventerrein. De verwachting van DFG is dat alle bouwactiviteiten eind 2017 zullen zijn gerealiseerd.

Voor meer informatie
Dutch Flower Group
Postbus 100
1430 AC Aalsmeer
info@dfg.nl
dfg.nl


Publicatiedatum: