Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teamuitbreiding met vier man sterk voor Holland Scherming

Het team van Holland Scherming is recent flink uitgebreid. Met Ramon Bruers, Michiel de Zeeuw, Mike van den Bos en Ismail Saris erbij kan het bedrijf blijven doorgroeien. 

"Niet alleen in Nederland en Europa, maar ook wereldwijd voeren we steeds meer projecten uit", vertelt Peter Rense, Sales Manager bij Holland Scherming.


V.l.n.r. van boven naar beneden: Ramon, Michiel, Mike en Ismail

Bijzondere projecten
Al meer dan 30 jaar kijkt het bedrijf kritisch naar situaties die vragen om een andere of betere schermoplossing. Voor zowel glazen als foliekassen. "Dat resulteert regelmatig in bijzondere projecten", aldus Peter. "Afgelopen jaar heeft Holland Scherming nog een triple scherm bij een paprikateler geïnstalleerd. Het klimaat regelen met drie schermen is tot nu toe uniek in de paprikawereld."

Dit soort projecten worden compleet op maat gemaakt en de doeken volledig naar wensen van de klant samengesteld. Met productie in eigen huis houdt Holland Scherming de kwaliteit hoog en spelen ze flexibel in op grote opdrachten die op korte termijn moeten worden gerealiseerd.

Groei
Om deze groei vast te houden en de ambities te realiseren zijn de afgelopen periode maar liefst vier nieuwe collega’s het team komen versterken. Peter: "Ramon Bruers gaat ons internationale netwerk verder uitbreiden en op zoek naar nieuwe kansen in het buitenland. Michiel de Zeeuw gaat zich richten op onze (potentiële) opdrachtgevers in Nederland en België. Om alle projecten ook in de toekomst soepel te laten verlopen zal Mike van den Bos samen met zijn collega’s van Project Engineering alles tot in de puntjes uitwerken. Geen project is hetzelfde, dat maakt het elke keer weer een uitdaging.

Ismail Sari tenslotte is geen onbekende van Holland Scherming, vele jaren heeft Ismail als monteur alle typen scherminstallaties vakbekwaam gemonteerd. Nu gaat Ismail als uitvoerder zorgen dat alle projecten in binnen- en buitenland perfect geïnstalleerd en op tijd worden opgeleverd."

Voor meer informatie:
Holland Scherming
www.hollandscherming.nl 
[email protected] [email protected] 

Publicatiedatum: