Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe snijzonnebloemen-collectie van Evanthia

Solano Orange zonnebloemen van KMB Flowers op komst

De zomertijd is nog maar net van start gegaan en af en toe hebben we mogen genieten van een flauw zonnetje. Mark Bouw van KMB Flowers zet de zon nu kracht bij met Solano Orange. Deze stralende oranje variëteit uit de nieuwe zonnebloemcollectie Solano, brengt een zware kwaliteit en opent daarmee het zonnebloemenseizoen met overtuiging.

KMB Flowers en Evanthia zorgen dankzij een hechte samenwerking voor een wel heel vroege zonsopkomst. Daar waar het zonnebloemenseizoen vaak pas rond week 24 echt gaat lopen, zorgen de bloemenkwekerij uit Venhorst en Evanthia uit het Westland dat er vanaf woensdag 28 april al een ruime beschikbaarheid verkrijgbaar is via Royal FloraHolland in Rijnsburg en Aalsmeer.

Solano™ is een collectie van Helianthus annuus F1 variëteiten met een grote bloeikracht en robuuste, stevige stelen. Met intense kleuren en zeer goedgevulde, stuifmeelvrije bloemen trekt Solano de aandacht van de handel en bloemisten naar zich toe. Solano is beschikbaar vanaf de eerste zonnestralen in het vroege voorjaar, totdat de bladeren van de bomen beginnen te vallen. Hiermee verzekert deze collectie de markt van een constante kwaliteit en beschikbaarheid.

Voor meer informatie:
Evanthia Seeds & Plants
+31 174-715100
[email protected]
www.evanthia.nl 

 

Publicatiedatum: