Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chrysantenkwekerij R&A van Kester gaat op in Qualily

In januari 2022 start leliekwekerij Qualily met de productie van geurloze lelies op de locatie waar nu nog Chrysantenkwekerij R&A van Kester is gevestigd. De krachten worden hier gebundeld, want de 2e generatie Bart van Kester participeert als mede-eigenaar in de nieuwe locatie van Qualily.

‘Qualily is fors gegroeid de afgelopen 10 jaar, zo vond ook vorig jaar een geslaagde overname plaats. Wij willen de aansluiting met de Nederlandse top behouden en wereldwijd concurrerend lelies produceren. We stomen ons bedrijf klaar voor de toekomst en daarom proberen we onze activiteiten zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo blijft ons centrale distributiecentrum op Royal FloraHolland gehandhaafd om 24/7 snel en op maat uit te leveren. Een belangrijke verandering met het oog op de toekomst is dat wij van verschillende kleinere naar grotere locaties gaan waardoor wij duurzamer kunnen telen’, zo laat de directie van Qualily weten.

De chrysantenkwekerij te Kwintsheul wordt omgebouwd tot een productielocatie van (jaarrond) lelies. Van Kester zal zoals vertrouwd haar Baltica’s blijven aanvoeren tot en met week 2 volgend jaar. Hierna worden de LA’s van Qualily op deze locatie geoogst.

Voor meer informatie:
Qualily
Ruud van der Hoeven
[email protected]
qualily.nl

Chrysantenkwekerij R&A van Kester
Rene van Kester
[email protected]
kesterkw.nl

Publicatiedatum: