Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FlowerTrials blikt terug op zonnige editie

Tholen - We wachten nog even op de cijfers; hoe was de opkomst precies, waar kwamen de bezoekers vandaan, wat rapporteren de deelnemers precies. Maar, zo kan veilig geteld worden, feit is dat de FlowerTrials een feestje zijn, op alle 24 locaties en de hele week lang.

We bezochten praktisch alle locaties - alleen de paar bedrijven in Duitsland hebben we helaas moeten misschien - en deelden gistreen al een uitgebreide fotoreportage. Dikke kans dat u er nog niet aan was toegekomen of ergens halverwege bent blijven steken (toegegeven, hij is wel erg lang). Hoe dan ook, neem vooral nog even een kijkje.

Van linksboven mee met de klok: Daan en Freek Hendriks van Hendrik Youngplants; Amelie Merschmann, Fulco Spithoven en Gundula Wagner van Benary; Daphne Hoogeveen van Floritec; en Dennis Staalduinen van GGG Grunewald.

GreenTech
Tegelijkertijd met de FlowerTrials vond in de RAI in Amsterdam de GreenTech plaats. Ook daar hebben we ons de blaren op de vingers geklikt, benieuwd naar de standhouders en de nieuwtjes & introducties die zij meebrachten ziet/leest u in deze fotoreportage