Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Handel buitenplanten staat er mooi op bij Plantarium|Groen Direkt

Tholen - Het was goed druk, gisteren op Plantarium|Groen Direkt. De beurs hoopt in twee dagen tijd 3000 bezoekers te verwelkomen, maar los van het aantal kan gesteld worden dat het wereldwijde centrum van de boomkwekerij in elk geval deze week in Hazerswoude ligt.

Was er geharrewar over het niet willen laten samengaan van beide beurzen (de één een lagenbeurs, de ander meer een relatiebeurs), voor zo'n beetje iedere bezoeker bevalt het samengaan uitstekend. Bovendien is de organisatie goed verzorgd, de beursvloer is ruim opgezet, de bewegwijzering is goed en koffie en broodjes worden gratis en overvloedig geserveerd. Bovendien hadden zowel standhouders als bezoekers mazzel met het weer: het werd nu in de loop van de middag ook wel warm, maar je dreef niet de kas uit, zoals dat dikwijls wel het geval is.

Het team van Van Hemert & Co Zaden, Valkplant neemt de prijs voor Beste Noviteit in ontvangst; Jolanda Steenvoorden en Inge Schalke van MPS; en een kijkje in de lagenbeurs

De stemming is overigens prima. Het hosanna van de corona is wel voorbij, maar de markt is 'gewoon goed' terwijl ook het weer in de afgelopen periode - hoewel er natuurlijk altijd wel iets te dit of te dat is - geen hele gekke bokkensprongen gemaakt heeft.

We zijn uiteraard weer van de partij, stay tuned voor een uitgebreide fotoreportage.

Klik hier voor meer informatie over de beurs