Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Willburg Projecten levert 300ste Bufferband aan Juma

Tholen - Bij Juma in Baarlo heeft Willburg Projecten afgelopen week de driehonderdste bufferband geleverd. Om precies te zijn betreft het serienummers 297, 298, 299 en 300, die samen twee mobiele installaties vormen waarmee de gehele productie van potplanten op de tuin van 5,5. ha kan worden gestroomlijnd.

Marc Peters en Paul Rademaker

Juma is een kwekerij van Marc Peters en onderdeel van Gartenbau Marc Peters, een potplantenkwekerij met vestigingen in Kranenburg (Duitsland), Venlo en, sinds vorig jaar, Baarlo. Laatstgenoemde heeft Marc kunnen overnemen van Plantise, de plantenkweker die zoals bekend vorig jaar op de fles ging.

“Dit is een mijlpaal voor Willburg Projecten”, zo vertelt Paul Rademaker, hoofd verkoop bij Willburg Projecten, die afgelopen week een taart en bloemen kwam brengen. “Met deze twee bufferbaansystemen kan de kweker de planten efficiënt behandelen, zoals snoeien, stoksteken, binden en schoonmaken. Op deze tuin kunnen de planten bovendien eenvoudig door een speciale sproeicabine worden geleid, die ook door ons ontwikkeld is.”

Het systeem kan tot slot de planten wijder zetten op de afgaande bufferband. De buffersystemen zijn geheel mobiel, dus overal in het complex op te stellen.

Gartenbau Marc Peters produceert voornamelijk in 17 en 19 cm potten. Het assortiment bestaat uit een breed spectrum tuinplanten waaronder Abutilon, Anisodonthea, Cestrum, Fuchsia, Heliotropium, Lantana, Solanum jasminoides, Solanum rantonetii, Tibouchina, Bougainsvillea, Dipladenia Sundaville en Brugmansia.

De mannen kennen elkaar overigens al langer dan vandaag, op de tuin in Venlo werd enkele jaren geleden ook al een buffersysteem geleverd. Klik op de link voor een video.

Voor meer informatie:
Gartenbau Marc Peters
Tel.: +49 2826 992 100
[email protected]
www.gartenbaupeters.de


Willburg Projecten
Gieterij 51
2211 WC Noordwijkerhout
Tel.: +31 (0)252 745 095
[email protected]
www.willburgprojecten.nl