Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trade Fair Aalsmeer in foto's

Tholen - Ruim 600 standhouders, waarvan het overgrote merendeel lid van Royal FloraHolland, had afgelopen week de pareltjes van de eigen kwekerij meegenomen naar Aalsmeer om deze aldaar weer bij de handel onder de aandacht te brengen. En hoewel er wederom - of is het eigenlijk ooit echt anders geweest? - donkere wolken boven de sector hangen, was daar opnieuw op de beurs zelf weinig van te merken.
Timo Draaijsma en Gertjan Rigter van Kebol; Roy van Kester en Erik van der Voort van Amgra; Eileen van Wijnen-Balder en Lennard van der Weijden van GreenBalanz; en Peter van Staalduinen van Green Dreamz

Klik hier voor onze fotoreportage

Zoals gebruikelijk gebeurt er in die week tegelijkertijd van alles. Tal van kwekers en ook toeleveranciers organiseren parallel aan de beurs een open huis, er worden presentaties gegeven, er worden veertjes en pluimpjes en duimpjes uitgedeeld en tot slot wemelt het van de 'scoops': van de nieuwe variƫteiten, producten die in grotere en kleinere potmaten beschikbaar zijn, voorzien van nieuwe labels en potten en keramiek, in nieuwe combinaties etc. Verder zijn er altijd weer wat poppetjes verschoven, zijn partijen wel of juist niet aanwezig en zijn er opvallende stands of anderzijds bijzonderheden waarmee men de aandacht op zich vestigt.

Hoe het ook zij, een beetje van dit alles hebben we weer gepoogd te vangen in onze fotoreportage. Mist er iets of hebben we precies uw highlight gemist - stuur vooral even een mailtje!