Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zevende editie Tulip Trade Event in 2026

Bezoekers waardeerden de afgelopen editie van het Tulip Trade. Het elkaar fysiek treffen in een oase van opgeplante tulpenbollen die allemaal in bloei staan, maakt dat resultaten van proeven zelf kunnen worden beoordeeld en dat kleuren en eigenschappen naar waarde kunnen worden geschat. Die belofte om zelf te zien en beleven wat de impact is van verschillende ontwikkelingen doet het Tulip Trade Event ook voor de volgende editie in 2026.

Na afloop van de collectief georganiseerde tulpenshow is uit een rondgang onder de trouwe en nieuwe bezoekers gebleken, dat het tulpenevent wordt gewaardeerd. De interval van om het jaar heeft ruime complimenten opgeleverd. Om die reden vindt de zevende editie van het Tulip Trade Event plaats van 18 tot en met 20 maart 2026.

Precies tussen de feestdagen
De positieve reacties uit het vak op dit voorstel hebben de dertien deelnemende bedrijven gesterkt in het nemen van dit besluit. In het zoeken naar de beste datum voor het tulpenevent is daarmee namelijk ook weer afgestemd op de feestdagen. Hiermee is rekening gehouden met internationale vrouwendag, Pasen en Engelse Moederdag.

Deelnemers
De deelnemende bedrijven aan het Tulip Trade Event zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon's, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

Voor meer informatie:
Tulip Trade Event
[email protected]
www.tuliptradeevent.nl

Publicatiedatum: