Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebroeders Grootscholten maakt grote automatiseringsslag

Gebroeders Grootscholten in Kwintsheul teelt een breed assortiment zomerbloeiers, cyclamen en andere seizoensproducten. Het bedrijf is 9 hectare groot. HT Verboom realiseerde een compleet teeltsysteem in hun nieuwe kas in Kwintsheul. De kas is voorzien van een hoogwaardig mobiel containersysteem, een meerlaagse opstelling voor de opkweek of opslag van planten, meerdere liften en kranen en een containerwasser. Het HortiTrack-software verzorgt de complete aansturing ervan. De teler weet nu op ieder moment van de dag waar welke container zich in de kas bevindt.

John Grootscholten is een van de eigenaren. Automatisering is voor hen heel belangrijk, omdat ze zien dat ze steeds moeilijker aan personeel kunnen komen. De oplossing van HT Verboom staat in het teken van arbeidsbesparing, een fijne werkplek aanbieden en snelheid. Daar plukken hun klanten de vruchten van. In onderstaande video is te zien hoe het werkt.

John: "De combinatie van veel ervaring door de oude rotten in het vak én de kennis van de jongere garde van software, heeft ervoor gezorgd dat we nu dit prachtige teeltsysteem hebben. We zijn eigenlijk best trots op ons teeltsysteem. Dit is wat we zochten."

Voor meer informatie:
HT Verboom
Stefan van Ruijven
Tel (0174) 413 766
[email protected]

Publicatiedatum: