Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
op 13 augustus

Zomerexcursie bij plantenkweker

De zomerexcursie van de KVBC op 13 augustus gaat dit jaar naar de Hydrangea paniculata kwekerij van Alex Schoemaker Living Creations in Boskoop. Het bestuur van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) nodigt haar leden uit mee te gaan.

Alex Schoemaker
Het familiebedrijf van Alex Schoemaker heeft een eigen testcentrum en levert de planten rechtstreeks aan afnemers. Momenteel staan er bovendien 113 verschillende cultivars van H. paniculata opgeplant voor de internationale sterrenkeuring door de KVBC, de Euro-trials.
Alex Schoemaker is collectiehouder van H. paniculata en als zodanig verbonden aan de Nederlandse Plantencollecties.

Het programma
Vanaf 19:00 uur is de ontvangst met koffie, thee en gebak in de sfeervolle, gerestaureerde pakloods. Rond 19:30 uur start de rondleiding door Alex Schoemaker. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Alex biedt die avond wijnen aan, die geselecteerd zijn door sterrenrestaurant De Librije.

Aanmelden
Om één en ander goed te kunnen voorbereiden is de vraag om aan te melden voor deze avond. Dit kan tot 1 augustus door een bericht te sturen naar [email protected]. Vermeld in uw bericht s.v.p. uw naam en of u alleen komt of iemand meeneemt.

Adres:
Alex Schoemaker Living Creations B.V.
Biezen 90, 2771 CN Boskoop
Tel: +31 (0) 172 462 600
[email protected]
www.alexschoemaker.nl

Bron: KVBC

Publicatiedatum: