Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Expositie Boomkwekerijmuseum '50 jaar groeiend'

Dit jaar bestaat het Boomkwekerijmuseum 50 jaar. Bezoekers hebben de gelegenheid om de gestage groei van het museum te bekijken. Dat kan niet alleen van het gebouw, maar ook van de collectie. Op zuilen buiten zijn foto's te zien met een greep uit de collectie. Flyers roepen herinneringen op aan vroegere exposities. Naast de eigen exposities waren er ook tentoonstellingen van externe exposanten, met als vaste gast de Historische Vereniging Boskoop. Bijzonder zijn de kindertentoonstellingen van 2003. Op één van de wanden laat het museum in een grafiek de ontwikkeling van het bezoekersaantal zien.

De schouw, het vertrouwde transportmiddel uit vervlogen tijden, ontbreekt niet en is aan de voorzijde van het museum te zien. In de ontvangstruimte draait een interessante film over de bouw ervan. In de historische kwekerij staan planten die in eerdere exposities een rol hebben gespeeld.

Deze tijdelijke tentoonstelling loopt nog tot 3 november 2024.

Voor meer informatie:
Boomkwekerijmuseum
Reijerskoop 52-54
2771 BR Boskoop
Tel: 0172 217756
[email protected]
www.boomkwekerijmuseum.nl

Publicatiedatum: