Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciale focus op jonge planten op komende editie IPM Essen

IPM Essen heeft een nieuw forum in het gedeelte voor jonge planten in hal 2: van 28 tot 31 januari 2025 kunnen tuinders, veredelaars en kwekers van jonge planten op de Messe Essen informatie uitwisselen over de toekomstige thema's van jonge planten in de tuinbouw. Het nieuwe informatieprogramma biedt ruimte voor speeches, paneldiscussies, innovaties en best practices. Elke dag staat in het teken van een ander onderwerp.

Het nieuwe, gemodereerde forum met podium geeft inzicht in de laatste ontwikkelingen en trends in de jonge plantensector. Ook kunnen bezoekers informatie met elkaar delen.

Ontmoetingsplaats
"We willen een ontmoetingsplaats op de IPM ESSEN creëren waar experts en telers actuele onderwerpen en oplossingen met elkaar kunnen bespreken. Ook hebben ze de gelegenheid om kennis en knowhow met elkaar te delen", legt IPM Project Manager Andrea Hölker uit. "Op deze manier bevorderen we een gerichte dialoog tussen de sectoren om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Tegelijkertijd kunnen exposerende bedrijven actief hun eigen ideeën inbrengen en hun netwerk versterken."

Het programma wordt momenteel in detail ontwikkeld in nauwe samenwerking met de sector. Mogelijke onderwerpen zijn innovaties, duurzaamheid, niche teelt, automatiseringsprocessen, energie en gewasbescherming. De standruimte is ook het startpunt voor rondleidingen voor kwekers en jonge plantenbedrijven. Er wordt gezorgd voor vertaling voor niet-Duitssprekende beursbezoekers.

Voor meer informatie:
Messe Essen GmbH
Messeplatz 1, 45131
Essen, Duitsland
www.messe-essen.de

Publicatiedatum: