Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dubbel scherm en insectengaas voor nieuwbouw Infinity Chrysanten

Infinity Chrysanten bouwt nieuw. Het gaat om 4 hectare kas. Huisman Scherming monteert er een dubbele scherminstallatie met verduisteringsscherm en een diffuus energiescherm. Dit diffuse scherm is multifunctioneel, want het bespaart energie en kan worden ingezet als zonnescherm. Om de inbouwruimte zo beperkt mogelijk te houden, wordt het onderste scherm halverwege de tralie gemonteerd. Daarmee wordt alle ruimte in de kas benut.

Naast de horizontale schermen voorziet Huisman de gevels van gevelschermen en plaatsen ze tussengevels bij elke kaskolom, zodat de afdelingen apart van elkaar bediend kunnen worden. Tot slot rusten de scherm- en gaasspecialisten alle luchtramen uit met insectengaas, om ongewenste insecten buiten te houden en de biologische bestrijders binnen. Zo kan deze moderne kas minimaal net zo lang mee als de 23-jarige opdrachtgever Arné Kreling, deelt men op LinkedIn.

Infinity is zich sinds oktober 2023 volledig gaan toeleggen op het kweken van santini's voor de klok. "Ik zie genoeg kansen in de santini markt om hiermee naar de groothandel een serieuze partner te worden", zo vertelde de jonge ambitieuze kweker Arné afgelopen najaar. "Daarnaast zie ik uitdaging in het leveren van een kwalitatief hoogstaand en uniform product en investeer ik graag in de mensen op mijn bedrijf om met elkaar dezelfde perfectie na te streven."

Arné Kreling met rechts Bob Persoon, marktmanager bij Deliflor

Voor meer informatie:
Infinity Chrysanten
www.infinitychrysanten.nl

Publicatiedatum: