Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
DCM Innovation Expo:

Event over klimaat, bemesting en weerbaarheid

DCM organiseert de Innovation Expo, een event waarbij alles in het teken staat van innovatie op het gebied van klimaat, bemesting en weerbaarheid. De expo is gericht op de (glas)tuinbouw en boomkwekerij en bestaat uit diverse presentaties van proeven.

Wat kan je verwachten?
Op de Innovation Expo draait alles om de thema's klimaat, bemesting en weerbaarheid. Er worden diverse proeven gepresenteerd, waaronder onderzoek naar veenvrij en veenarm, het versterken van de weerbaarheid van gewassen, bodem- en wortelverbeteraars, en het aanpakken van hittestress en droogte.

Het event vindt plaats van 10 t/m 13 september 2024 bij Joh. Stolwijk & Zn te Boskoop en biedt zowel een ochtend- als middagprogramma met presentaties, netwerkmogelijkheden, en de gelegenheid om te genieten van een hapje en drankje. Er is gelegenheid om te ontdekken hoe DCM innoveert om duurzame oplossingen te bieden voor de uitdagingen in de tuinbouw.

Met meer dan 45 jaar ervaring is DCM gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische meststoffen. Hun missie is om professionele kwekers te ondersteunen met innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. Tijdens de Innovation Expo worden de meest in het oog springende proeven tentoongesteld en gepresenteerd.

Meer informatie?
Geïnteresseerden kunnen zich hier of via de QR-code aanmelden.

Voor meer informatie:
Noah Colpa
DCM
Tel: 06-456 09 584
[email protected]
www.dcm-info.com

Publicatiedatum: