Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verbena Fuerte: "Overlever in de tuin bloeit rustig door"

Tijdens Flower Trials in week 24 heeft Beekenkamp Plants Verbena Fuerte geïntroduceerd. Verbena Fuerte is op diverse manieren in te zetten en dit werd getoond in de presentatie. Bijvoorbeeld in hanging baskets, mixpotten, solo potten en borders. Beekenkamp blikt terug en zag dat bezoekers onder de indruk waren van de sterke, robuuste planten en de aantrekkelijke stijl die eromheen gecreëerd is.

Verbena heeft haar oorsprong in de Spaanstalige landen in Zuid-Amerika liggen. De plant wordt gezien als de "overlever" in de tuin, waar het andere perkgoed het lastig kan hebben met hoge temperaturen of veel regen, bloeit Verbena rustig door. De naam Fuerte is daarom geschikt voor dit product, Fuerte betekent Sterk in het Spaans.

Met haar goede vertakking wordt een mooie volle plant gecreëerd. De sterke vertakking heeft als voordeel dat dit de kwaliteit van de jonge planten ten goede komt.

Verbena Fuerte bestaat uit twee series; upright en semi-trailing. De upright variëteiten zijn geschikt voor potten op tafel, waar de semi-trailing variëteiten de hanging baskets, mixpotten en borders voorzien van kleur.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 ZG Maasdijk
Tel: +31 (0)174 – 526 100
www.beekenkamp.nl

Publicatiedatum: