Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet Rensen gaat met pensioen

En dan is opeens de dag aangebroken waarvan je wist dat hij een keer zou komen, maar waar je eigenlijk nooit echt mee bezig was. De dag dat Piet Rensen met pensioen ging en zijn afscheidsmoment bij PDI aanbrak. PDI nam donderdag afscheid van een legende en vat kort samen wat Piet voor PDI betekend heeft:

"Piet is al méér dan 40 jaar bij PDI betrokken. Vanaf de oprichting in 1984 was Piet er al bij, eerst als onderaannemer in de montage. Later haalden we Piet naar binnen om als uitvoerder te starten. In die periode heeft ongeveer het halve Westland Piet leren kennen. Uiteindelijk belandde Piet op de afdeling service en planning, waar zijn kennis en kunde nog beter tot hun recht kwamen."

PDI zonder Piet is bijna niet voor te stellen en zal zeker even wennen zijn. Zijn collega's willen Piet enorm bedanken voor zijn jarenlange inzet en voor het meegroeien naar wat PDI in die 40 jaar is geworden.

De iets langere 'samenvatting' van de carrière van Piet verscheen enkele jaren terug op dit kanaal al eens online: "Wij waren luidruchtig en toen trok die Italiaanse kok opeens een pistool van onder zijn schort".


Peter Dekker met Piet Rensen, donderdagmiddag tijdens het afscheidsmoment

Voor iedereen die een leuke herinnering of anekdote over Piet wil delen: stuur een e-mail naar [email protected].

Voor meer informatie:
Peter Dekker Installaties
www.pdi.nl

Piet Rensen
[email protected]

Publicatiedatum: