Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Hebe Addenda uitgeleverd door HD Plants

Het Hebe seizoen bij HD Plants uit Luttelgeest is weer van start gegaan. Na de splitsing van verkooporganisatie AltaNova Sales, is dit het eerste product dat onder de nieuwe naam op de markt wordt gebracht.

Sustainable season specials
Hoogendoorn Plants staat bekend om het kweken van diverse kleurrijke seizoensproducten zoals Bougainvillea, Thunbergia (Alata & Battiscombei), Jasminum, Hebe, Eucalyptus en Helleborus. Bijzondere producten, die stuk voor stuk opvallen door hun kleuren, bloeiwijze of geur. Vanaf volgend voorjaar zullen er een aantal nieuwe tuinplanten aan het assortiment worden toegevoegd, waaronder Aquilegia, Saxifraga, Armeria, Phlox en Nepeta.

HD Plants kweekt haar producten met veel liefde voor de natuur, milieu en de mens. Zo is er de afgelopen jaren geïnvesteerd in zonnepanelen en is de kwekerij aangesloten bij Aardwarmtecombinatie Luttelgeest. Passend bij het assortiment en de bedrijfsvoering wordt de naam HD Plants kracht bijgezet met de bijpassende pay-off 'Sustainable season specials'. Er is een nieuwe, herkenbare huisstijl ontwikkeld die ook op alle verpakkingen terug te zien is.

Hebe Addenda
De komende weken ligt de focus op het uitleveren van de Hebe. HD Plants teelt Hebe in drie varianten: in struikvorm, op stam en als zuil. De Hebes worden uitgeleverd in de bekende Addenda huisstijl. Afgelopen maanden is er gewerkt aan het vernieuwen en uitbreiden van de buitenvelden van de kwekerij, waardoor HD Plants extra vertrouwen heeft in een succesvol Hebe seizoen.

Deze week wordt er gestart met het uitleveren van de eerste struiken in verschillende kleuren, waarna ook de andere vormen snel volgen. Hebe staat bekend om haar bijzondere eigenschappen waaronder het aantrekken van bijen en vlinders. Ook geeft Hebe tot diep in het najaar kleur aan de tuin. Hoewel de plant officieel een éénjarige plant is, kunnen de Addenda rassen temperaturen tot maar liefst -3°C overleven.

Administratieve wijziging
Naast de bedrijfsnaam en huisstijl is ook het veilingnummer van HD Plants gewijzigd: 26017. Wilt u meer weten over HD Plants of heeft u vragen over de administratieve overgang? Neem dan contact op met het salesteam van HD Plants via [email protected] of 0527 204 150.

Publicatiedatum: