Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open Energiedag

Trias Westland opent de deuren tijdens de Open Energiedag op zaterdag 21 september 2024. Experts van Trias Westland geven een rondleiding op de locatie waar op 2,3 kilometer diepte de warmte uit de aarde gehaald wordt. Ook wordt er meer verteld over de techniek achter de warmtelevering en hoe er meer dan 245 hectare glastuinbouw, de grootste bloemenveiling ter wereld en woningen in het Westland van duurzame warmte wordt voorzien.

Rondleiding
Tijdens de Open Energiedag is men welkom bij Trias Westland op de Lange Broekweg 70 in Naaldwijk. Er wordt gewerkt met tijdsloten voor de rondleidingen, waarop vooraf ingeschreven dient te worden.

Aanmelden voor de rondleiding kan hier.

Aardwarmte: basis energietransitie in het Westland
Met twee geothermiebronnen op 2,3 km diepte is Trias Westland de springplank naar Warmtesysteem Westland. Een groot deel van dit warmtenet fungeert als hoofdleiding binnen Warmte Netwerk Westland, het regionale warmtenet in de glazen stad.

Vierde open energiedag NVDE
Nieuwsgierige inwoners kunnen op 21 september 2024 langs komen bij duurzame energieprojecten in heel Nederland om kennis te maken met de mensen en de technieken achter de energietransitie. Ontmoet de mensen achter een windmolen, voel de warmte van bodemenergie of krijg een rondleiding in een nabijgelegen zonnepark.

Westlandse glastuinbouw
Trias Westland is een aardwarmtebedrijf van en voor de ondernemers in de Westlandse glastuinbouw. Trias Westland is een initiatief van het publieke bedrijf HVC, Capturam, Royal FloraHolland en een grote groep glastuinbouwondernemers. Deze partners hechten groot belang aan duurzaamheid en zien aardwarmte als een belangrijk alternatief voor aardgas.

Over de Open Energiedag
De Open Energiedag is onderdeel van de 'Daar krijg je energie van' campagne, die de NVDE is gestart in samenwerking met brancheverenigingen NedZero, Holland Solar, Energie Samen, Bodemenergie, Geothermie Nederland en Vereniging Warmtepompen.

Voor meer informatie:
Trias Westland
Lange Broekweg 70
2671 DW Naaldwijk
Tel: 06 25421860
[email protected]
www.triaswestland.nl

Publicatiedatum: