Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verenigde Staten

Inflatie zorgt bij aanstaande bruidsparen voor minder budget voor bloemen

Door de inflatie moeten aanstaande bruidsparen besparen op manieren die ze misschien nooit hadden verwacht, zoals de stijgende kosten van bloemen voor hun ceremonies. Zola, een Amerikaanse website voor het plannen van bruiloften, zegt dat het gemiddelde prijskaartje voor een bruiloft in 2024 meer dan $30.000 is.

Bruiloftsexperts wijten dit aan de inflatie, die alle categorieƫn van het plannen van een bruiloft heeft getroffen, zelfs tot aan de bloemen die worden geplukt. Sommige bruidsparen en bloemisten hebben een flinke shock door de stijgende prijzen. Een bruid uit New York zegt dat ze alles wilde voor haar trouwdag.

"Ik wist dat ik overal bloemen wilde," zegt aanstaande bruid Emily Reynolds, die vastbesloten was om haar droombruiloft te creƫren. "Ik wilde zelfs een bloemenkroonluchter die ik op Pinterest zag en ik dacht, die moet ik hebben."

Maar het was de prijs van bloemen die haar deed nadenken over hoe ze haar bruiloft zou plannen. "De prijzen begonnen bij $8.000," zegt ze.

Lees meer op foxbusiness.com

Publicatiedatum: