Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een frisse wind in de huiskamer met de Aloë Medivera Mistral

De Aloë Medivera Mistral is sinds deze week een nieuwe toevoeging aan de Aloë Medivera -familie van Amigo Plant. Deze bijzondere variëteit is speciaal ontwikkeld voor de Europese huiskamer en brengt een frisse wind in de wereld van kamerplanten.

De Aloë Medivera Mistral valt op door zijn compacte vorm. In tegenstelling tot andere Aloë Vera's, blijft deze plant mooi compact en past hij perfect op vensterbanken, tafels en andere plekken in huis zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Het sterke, robuuste blad zorgt ervoor dat de plant er het hele jaar door gezond uitziet.

Een ander voordeel van de Aloë Medivera Mistral is de uitstekende doorworteling. Dit betekent dat de plant stevig in zijn pot staat en goed water en voedingsstoffen kan opnemen. Hierdoor blijft de plant in optimale conditie en vergt hij weinig onderhoud, wat ideaal is voor mensen met een druk leven of voor diegenen die geen groene vingers hebben.

De Aloë Medivera Mistral heeft alle positieve eigenschappen van de traditionele Aloë Vera, zoals de luchtzuiverende werking en de gel in de bladeren, maar zonder de bekende negatieve aspecten.

De Aloë Medivera Mistral wordt nu gekweekt in potmaat 12 cm en later zullen er ook andere potmaten op de markt komen.

Voor meer informatie:
Amigo Plant
Jan Glijnisweg 4
1703 RL Heerhugowaard
[email protected]
www.amigoplant.nl

Publicatiedatum: