Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een BosKoopje

Waar gaan al die planten toch naartoe?

Nou, naar Voordeeltuincentrum Van der Spek, blijkt. Afgelopen week hebben zij meerdere beurzen in de buurt van Boskoop bezocht en tuin- en kamerplanten opgekocht. Meer dan duizend karren vol hebben hun weg gevonden naar het tuincentrum waar klanten nu ruim de keuze hebben met flinke kortingen op planten.

"We hebben dit jaar nog meer opgekocht dan voorgaande jaren," vertelt eigenaar Martien van der Spek enthousiast. "Dit jaar hebben we, naast groot ingezet te hebben op tuinplanten, ook veel aandacht aan de kamerplanten besteed. En dat is te merken, want als je onze kamerplantenafdeling binnenloopt, waan je je in een echte jungle. Planten staan hier zelfs tweehoog, zodat we nog meer ruimte hebben voor al dat groen."

Door de opgekochte beurzen heeft Van der Spek nu het grootste assortiment tuin- en kamerplanten in de regio. Daarnaast vind je er soorten die je normaal niet zo snel in een tuincentrum vindt. "We hebben hard gewerkt om de beurzen volledig op te kopen. Daardoor kunnen we nu niet alleen een groot aanbod planten aanbieden, maar ook bijzondere planten," vertelt Martien.

Voor meer informatie:
Van der Spek
Bredeweg 110
2761 KB Zevenhuizen
Tel: 0180 – 631 511
[email protected]
www.spekvoordeel.nl