Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arno van der Zwan nieuwe commercieel technisch adviseur HortiPro

HortiPro breidt haar team uit met de benoeming van Arno van der Zwan als Commercieel technisch adviseur. Arno treedt per 1 september a.s. in dienst. Hij gaat telers en teeltadviseurs ondersteunen.

Met zijn aanstelling wil HortiPro haar positie als leverancier van innovatieve teeltoplossingen en producten versterken. Arno brengt ruim 20 jaar ervaring in de agrarische sector mee, zowel vanuit de praktijk van de teler als vanuit een adviserende rol. Hij heeft kennis en ervaring met Integrated Crop Management (ICM) en expertise in het gebruik van groene gewasbeschermingsmiddelen en feromonen.

Arno's rol bij HortiPro
In zijn nieuwe functie als Commercieel technisch adviseur zal Arno van der Zwan verantwoordelijk zijn voor het versterken van de relaties met teeltadviseurs en telers. Zijn ervaring stelt hem in staat om klanten te adviseren over de optimale inzet van HortiPro's productportfolio. Dit omvat niet alleen de bekende GNO's, maar ook de innovatieve SemeonPro feromonen, die steeds belangrijker worden in moderne teeltstrategieën.

Hij heeft kennis van zowel de theorie als de praktijk van gewasbescherming. Hij zal een belangrijke rol gaan spelen in het ondersteunen van klanten bij de implementatie van Integrated Crop Management-systemen die aansluiten bij de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Over HortiPro
HortiPro biedt producten voor gewasbescherming aan, waaronder geregistreerde gewasbeschermingsmiddelen van natuurlijke oorsprong (GNO's) zoals Isonet T, Naturalis-L, AQ10 en Lepinox Plus. Deze producten zijn specifiek ontworpen om telers te helpen gewassen effectief te beschermen tegen plagen en ziektes, met minimale impact op het milieu. Daarnaast biedt HortiPro een innovatief assortiment aan SemeonPro feromonen, die telers helpen bij de signalering en monitoring van verschillende plaaginsecten.

Voor meer informatie:
HortiPro BV
Tel: +31 341 268 639
[email protected]
www.hortipro.com

Publicatiedatum: