Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bezoek de aardwarmtelocaties in Naaldwijk en Andijk

Tijdens de Open Energiedag op zaterdag 21 september is het mogelijk om twee aardwarmtelocaties te bezoeken van Geothermie Nederland-leden HVC en Ennatuurlijk Aardwarmte.

  • Trias Westland in Naaldwijk (Lange Broekweg 70b 2671 DW Naaldwijk)
    Tijdens een rondleiding op de aardwarmtelocatie van Trias Westland wordt getoond hoe aardwarmte meer dan 245 hectare glastuinbouw, de bloemenveiling en 345 woningen in Liermolen in het Westland van duurzame warmte voorziet. Voor de rondleiding zijn diverse tijdsloten waarvoor ingeschreven kan worden.
  • Het Grootslag in Andijk (Nieuwe Dijk 2, 1619 PK Andijk)
    Ennatuurlijk Aardwarmte opent de deuren van haar aardwarmtecentrale in Andijk. Op verschillende plekken op de locatie staan van 10.00 uur tot 13.00 uur enthousiaste collega's klaar om te vertellen over aardwarmte als duurzame energie. Verzoek om vooraf aan te melden via [email protected].


De locaties van de Open Energiedag 2024. Foto van daarkrijgjeenergievan.nl.

Over de Open Energiedag
Duizenden bezoekers namen de afgelopen drie jaar tijdens de Open Energiedag een kijkje bij honderden duurzame energieprojecten, verspreid door het land. Nieuwsgierige burgers kunnen ook zaterdag 21 september weer langskomen bij duurzame energieprojecten in heel Nederland om kennis te maken met de mensen en de technieken achter de energietransitie.
De Open Energiedag is een initiatief van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE), samen met vijf branche-organisaties: Holland Solar, NedZero, EnergieSamen, Vereniging Warmtepompen, Bodemenergie en Geothermie Nederland. De Open Energiedag is onderdeel van een bredere campagne waarbij producenten van duurzame energie laten zien hoe zij werken aan de energie-opwek van de toekomst: www.daarkrijgjeenergievan.nl.

Bron: Geothermie Nederland

Publicatiedatum: