Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

InWaTec Combined nieuw lid Geothermie Nederland

InWaTec is een serviceprovider op het gebied van wireline en mini coiled tubing en al een paar jaar actief in de geothermiesector. Sander ten Caat werkt bij InWaTec als operations manager en beantwoordt vijf vragen over het lidmaatschap van Geothermie Nederland.


Sander ten Caat

Wat voor organisatie is InWaTec Combined?
"InWaTec is een serviceprovider op het gebied van wireline en mini coiled tubing. Het is opgericht in 2020 met mensen die al jarenlang actief waren in dit vakgebied. Hierdoor hebben we in een relatief korte tijd een gevestigde naam neergezet met gerenommeerde klanten in de geothermie en de olie & gas industrie. In de geothermiesector komen we regelmatig uitdagingen tegen en we proberen dan ook op alle vlakken mee te denken en – te werken met de klant om een goede en budget technische oplossing te vinden."

Wat doet InWaTec op het gebied van geothermie?
"Voornamelijk wireline en mini coiled tubing. Met wireline moet je vooral denken aan het elektronisch loggen van de putten, tot aan het runnen van mechanische tools aan slickline. Met mini coil doen we voornamelijk het inbouwen of uitbouwen van chemical injection lines, waaronder de flatpack strings. Op logging gebied maken we tegenwoordig veel gebruik van de eSlickline. Hierdoor hebben we real time data, maar is de kans op norm-besmetting van de kabel aanzienlijk minder als met het gebruik van een E-Line, en er is ook minder materiaal en mensen nodig. Daarnaast hebben we nog een aantal well services supervisors aan het werk die we inzetten bij verschillende klanten."

Wat is jouw rol daarbij?
"Als operations manager draag ik voornamelijk de zorg dat een project goed wordt voorbereid en afgerond. Daarin is persoonlijk contact en goede relatie met de klant belangrijk om ook het project succesvol af te ronden."

Waarom is InWaTec lid geworden van Geothermie Nederland?
"We zijn lid geworden om onze kennissenkring in de geothermie te verbreden en om verder te helpen aan deze duurzame technologie in Nederland. We zijn hierin al jaren actief, en door lid te worden van Geothermie Nederland proberen we om onze kennis verder te delen met andere partijen."

Bron: Geothermie Nederland

Publicatiedatum: