Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Onze tweekleurige Kalanchoë snijbloemen zijn een hit in de winkel en op social media"

Queen Flowers staat bekend om haar Kalanchoë snijbloemen, zowel in de winkel als online via social media, waar ze onder de aandacht worden gebracht vanwege hun bloeitijd van minimaal drie weken, chemische resistentie, antiseptische werking en levendige kleuren.

"Onze Kalanchoë snijbloemen zijn een hit, zowel in de winkel als op social media. Klanten kennen onze snijbloemen vanwege hun unieke lange levensduur met een bloeitijd van minimaal drie weken, en het is heel leuk om te zien dat ze favoriet worden. We zijn er trots op dat we nieuwe trends zetten in de bloemenwereld," zegt Emilie Stærmose Lishchenko, CMO van Queen Flowers.

De R&D-afdeling van Queen Flowers ontwikkelt zowel potplanten als snijbloemen, wat onder andere heeft geleid tot de tweekleurige snijbloemen.

Dit assortiment bevat soorten zoals de Botanical Pink Meadow. "Deze prachtige snijbloem heeft een felroze rand op elk bloemblaadje, rondom een prachtige lichtroze tint - adembenemend, mooi en vrouwelijk."


Botanical Pink Meadow, Queen Flowers

Emilie: "De levendige roze kleuren en het delicate ontwerp hebben onze klanten betoverd en de positieve feedback is ongelooflijk. Het is duidelijk dat Botanical Pink Meadow een topper is."


Swirly White Meadow, Queen Flowers

De Swirly White Meadow is een crèmewitte variëteit met een donker bordeauxrood hart.

"Last but not least is er de levendige Flaming Orange Meadow, een sterk oranje variëteit die perfect is voor alle seizoenen. Deze variëteit is moeilijk over het hoofd te zien, en net als al onze tweekleurige variëteiten, is ze zeer goed ontvangen door de klanten. Deze uitzonderlijke tweekleurige snijbloemen zijn perfect als monochrome boeketten en bundels en met hun meervoudige kleuren hoeven ze niet per se gemengd te worden met andere variëteiten."


Flaming Orange Meadow, Queen Flowers

Deze snijbloemen, verkrijgbaar in een moderne Queen Flowers hoes, passen in winkels en tuincentra en bieden een lange houdbaarheid en schoonheid.

Voor meer informatie:
Queen Flowers
[email protected]
www.queenflowers.nl

Publicatiedatum: