Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maffiaroman over bloemenveiling is bibliotheekhit

De maffiaroman 'Vrouw van eer' van Jessica de Jong is een bibliotheekhit in Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer. Alle exemplaren van het maffiaboek over de Bloemenveiling zijn continu uitgeleend bij de vestigingen van de Bibliotheek Amstelland, meldt Amstelveens Nieuwblad.

In Vrouw van eer keert de Italiaanse maffia opeens weer terug op de bloemenveiling van Aalsmeer. In het sinistere verhaal is de leiding van de Italiaanse clan overgenomen door een vrouw in de familie. Deze Isabella is nietsontziend en schakelt tegenstanders rücksichtslos uit.

Bibliotheek Amstelland kocht vijf exemplaren in van deze sinistere roman. Sinds de boeken voor de zomer zijn gearriveerd, leenden lezers telkens alle exemplaren. Gelukkig kunnen geïnteresseerden het boek ook reserveren en zijn ze daarna aan de beurt.

In 'Vrouw van eer' ontdekken Rocco en Lente dat hun truck met Valentijnsrozen is volgeladen met vele tientallen kilo's cocaïne. 'Rozen, coke en maffia zijn prachtig materiaal om een verhaal op te baseren', zegt auteur Jessica de Jong. 'Een roos is prachtig, maar je kan je er ook pijnlijk aan prikken. In het verhaal beleven de Italiaanse chauffeur en de Nederlandse liftster Lente spannende avonturen als tegenstanders proberen de lading te kapen. Vanuit Aalsmeer stuurt de Italiaanse maffiabazin Isabella haar handlangers achter het verliefde stel Rocco en Lente aan.

Lees verder op: amstelveensnieuwsblad.nl

Publicatiedatum: