Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aankondiging wegafsluitingen nabij hub Naaldwijk

Vanaf vrijdag 6 september laat provincie Zuid-Holland grootschalige herstelwerken uitvoeren aan het wegdek bij de twee fietstunnels op de Veilingroute (N465) en Westlandroute (N222). Helaas leiden die werkzaamheden ertoe dat beide wegen tijdelijk, ook op werkdagen, zijn afgesloten. Het wegdek rond de fietstunnels kampt met grote, hinderlijke hoogteverschillen. Daarom heeft de provincie aannemer Van Mourik opdracht gegeven deze hoogteverschillen te herstellen.

Afsluiting Veilingroute
Van vrijdag 6 september tot maandag 16 september (5.00 uur) zal eerst de N465 vanwege herstelwerkzaamheden worden afgesloten. Als alternatief voor deze Veilingroute is er gedurende deze gehele periode een omleidingsroute. De A4 is bereikbaar via de Zwethlaan, die uitkomt op de N222. Ook kan gebruik gemaakt worden van de N223 (de Burg van Doornlaan) via de N213 (Burg Elsenweg).

Afsluiting Westlandroute
Als de bezigheden aan de Veilingroute zijn afgerond en de route naar de A4 weer normaal bereikbaar is, starten op vrijdag 20 september de herstelwerkzaamheden aan de Westlandroute. Deze zijn maandag 30 september (5.00 uur) afgerond. De omleidingsroute naar en van de A20 loopt gedurende deze gehele periode via de Middel Broekweg en de Burg Elsenweg (N213).

Vooraankondigingen
Vooruitlopend op de werkzaamheden zijn vooraankondigingsborden geplaatst. Daarnaast worden de Dynamisch Route-informatiepanelen (DRIPs) ingezet om de weggebruiker vroegtijdig te informeren. Heb je meer vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met het Klantcontactcenter (+31 88 789 89 89).

Indexfoto: © T.w. Van Urk | Dreamstime.com

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: