Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
geen plastic trays meer

Nieuwe machine verpakt potplanten direct in doos

Bosman Van Zaal brengt een 'The Trayless PlantBoxer' op de markt. De nieuwe machine verpakt planten direct in kartonnen dozen, zonder de noodzaak voor de traditionele plastic trays. Deze ontwikkeling belooft een vermindering in plastic afval, een noodzaak gezien de miljoenen trays die jaarlijks na transport worden weggegooid.

De nieuwe verpakkingsmachine is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van telers die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Door plastic trays te vervangen door recyclebaar karton, biedt de machine een milieuvriendelijker alternatief dat de afvalproductie reduceert. Kartonnen verpakkingen bieden bovendien de flexibiliteit om niet alleen standaard dozen te hanteren, maar ook displaydozen die direct in retailomgevingen kunnen worden gebruikt, wat de verkoop kan stimuleren.

"Dit is wederom een mooie stap voorwaarts in ons streven naar geautomatiseerde en duurzamere verpakkingsoplossingen," zegt Wouter Verhoef, technisch automatiseringsspecialist bij Bosman Van Zaal. "Met deze technologie kunnen onze klanten niet alleen hun impact op het milieu verminderen, maar ook kosten besparen op transport en afvalverwerking."



De Trayless Plantboxer wordt inmiddels een maand naar tevreden toegepast bij Bylinky uit Tjechiƫ.

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
Braziliƫlaan 4
1432 DG Aalsmeer
Tel.: +31 297 344 344
[email protected]
www.bosmanvanzaal.nl

Publicatiedatum: