Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekers schenken honderden orchideeën aan bezoekers Mall of the Netherlands

Speciaal voor Dag van de Orchidee konden bezoekers van de Mall of the Netherlands op donderdag 5 september in de wereld van orchideeën stappen in de pop-up Orchid Room. Om de bezoekers de lange houdbaarheid van orchideeën te laten ervaren viel er elk uur een arrangement te winnen en werden alle planten aan het einde van de dag uitgedeeld. De kleurrijke orchideeënpresentatie trok veel publiek en mensen stonden in de rij om een orchidee te bemachtigen.

Orchideeën voor bezoekers
Al jarenlang wordt er vanuit het kwekerscollectief Orchidee Nederland aandacht gegeven aan de Dag van de Orchidee, die sinds 2012 jaarlijks plaatsvindt op elke eerste donderdag van september. "Elk jaar proberen we weer iets unieks te bedenken om de orchideeën in het zonnetje te zetten op deze bijzondere dag. Het is geweldig dat we dit jaar zo een mooi evenement hebben kunnen realiseren in het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland en daarmee zoveel bezoekers een lach op hun gezicht hebben kunnen bezorgen. Het uitdelen van de langbloeiende orchideeën maakt zo een dag helemaal af en sluit mooi aan op de boodschap die we consumenten willen meegeven: schoonheid die blijft. Er stonden honderden orchideeënliefhebbers in de rij die uiteindelijk nog lang kunnen nagenieten van de planten", zegt Claudia Broch van Orchidee Nederland – het kwekerscollectief van Nederlandse orchideeënkwekers en -veredelaars.

Voor meer informatie:
Orchids Info
https://www.orchidsinfo.eu/

Publicatiedatum: