Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Cyclamengeld is gauw geteld"

Fotoverslag Autumn Fair

Tholen - De Autumn Fair in Aalsmeer, die de afgelopen twee dagen plaatsvond, zit er weer op. Ergens in een hoek van de veiling, met het geluid van de karren vol bloemen die rondrijden op de achtergrond, stond een heel aantal standhouders om hun assortiment voor dit najaar weer te presenteren.


Van linksboven mee met de klok: Arno Sanders van Air So Pure, Annemiek Hofland en Fleur Buitendijk van Hofland Flowering Plants, René Millenaar en Hans Vlekke, Sales Management van de veiling en Samantha van der Gaag en Myron Dijkhuizen van Berkhout Plants.
Klik hier voor de volledige fotoreportage.

Druk was het niet, volgens de meeste exposanten. Maar iedereen is wel weer te spreken over de sfeer: "Die is positief". In de wandelgangen klinkt soms dat er wel heel veel beurzen zijn in deze maanden, maar hij kan toch niet gemist worden. Vooral voor bedrijven met een specifiek herfstassortiment is de beurs een goede gelegenheid om deze te presenteren.

Ook Gerard Voois van Kwekerij de Rijke was weer aanwezig op de beurs: "Het is altijd weer leuk om hier te zijn. Gisteren was het wel druk, hoor, zeker rond dit tijdstip. Je weet wat ze zeggen: cyclamengeld is gauw geteld. Maar we mogen niet klagen, het is gezellig en iedereen is positief."


Gerard Voois van Kwekerij de Rijke

Tom van kwekerij Zeurniet was ook weer van de partij: "Het is gewoon een goede beurs om je gezicht te laten zien. Echt noviteiten brengen we hier niet, dat is meer voor de grotere beurzen." Een paar stands verder, bij Christem en Ignacio van Bovel Palms, werd er al een wijntje opengetrokken, zo tegen het einde van de beurs. Ze zijn vanuit Merelbeke in België naar Aalsmeer gekomen om hun assortiment te laten zien en te netwerken.


Gezelligheid bij de Bourgondische zuiderburen, Bovel Palms

Decorum maakte hun debuut bij de Autumn Fair, zij waren aanwezig om hun Decorum Only assortiment te presenteren. Decorum Only producten zijn planten en bloemen die uitsluitend door Decorum kwekers worden geteeld. Deze variëteiten zijn daarom nergens anders verkrijgbaar, zo vertelt Arthur Kalkman, de nieuwe accountmanager van het bedrijf.

Al met al klonk er vooral veel positief geluid en is er genoeg energie onder de kwekers, salesmanagers en anderen om met volle kracht het najaar in te gaan.

Bekijk hier onze fotoreportage.