Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf stylingideeën met chrysanten

Met meer dan 200 variëteiten biedt de chrysant veel mogelijkheden. Door te spelen met vormen en kleuren, sluit deze bloem goed aan bij de woontrends van de komende herfst en winter. Creatief directeur Manfred Hoffmann van de Duitse bloemistenvereniging FDF en arrangeur Oliver Ferchland presenteren vijf stylingideeën die elke ruimte een update geven.

Herfsttrend 2024: Sensual Safari
De trend 'Sensual Safari' is een robuuste en aardse trend met een stoer karakter: krachtig, natuurlijk en duurzaam. Om de sfeer van de herfst te vangen zonder volledig in de traditionele herfstkleuren terug te vallen, combineer je chrysanten in zachte groentinten en romig wit met accenten van lichtgeel, warm oranje of bruin. Deze lichtere tinten verwijzen subtiel naar het veranderende seizoen.

Green power!
In een gebeitste houten vaas staan chrysanten, gecombineerd met dadels, eucalyptus en kastanjes. De limekleurige chrysanten vormen het middelpunt, omgeven door puur botanische materialen – natuurlijk en zonder overbodige details. De groene en bruine accenten trekken met het bladwerk als visueel element de aandacht. De nadruk in dit arrangement ligt op de vormen en structuren van de bloemen.


Green Power! en 'Shock'tober

'Shock'tober
In plaats van eng te zijn, staan diep oranje chrysanten tegen een ingetogen achtergrond van limegroene chrysanten. Fluweelbruine magnoliabladeren zorgen voor natuurlijke contrasten, terwijl eucalyptus en dadels een stoere, krachtige uitstraling toevoegen.

Wintertrend 2024: Cosy Caramel
In deze trend gaan droge structuren hand in hand met natuurlijke bloemen en zachte texturen, zoals teddystoffen en wol. Een palet van warme wittinten en honing- en cognackleuren gemengd met gedroogd blad en eucalyptusbladeren die met hun matte grijsblauwe tinten subtiel contrasteren met de warme karameltonen.

Welkom winter
Dit decoratieve stuk van ca. 80 cm hoog kan al in november worden neergezet om je interieur de winter in te leiden. Het arrangement heeft een basis van handgemaakte wollen ballen in warme tinten van wit, karamel en cognac. Seizoenmaterialen zoals gedroogde zonnebloemkoppen en dennenappels voegen diepte toe.


Sparkling moments en Welkom winter

Sparkling moments
Een hooggebonden winters boeket met een mix van grassen en gedroogde bamboe. Het boeket bestaat uit tinten van wollig wit, crème, cognac en honing. Deze kleurencombinatie, samen met de variatie in materialen en zachte texturen, zorgt voor een warme uitstraling. Een elegant arrangement om het jaar mee af te sluiten!


Cosy time

Cosy time
In deze krans voegen Bromelia's en bamboe een accent toe, terwijl een mix van vers en gedroogd blad voor een unieke uitstraling zorgt. Omgekeerde dennenappels versterken de serene eenheid van het ontwerp. De combinatie van brons- en cognackleuren en zachte texturen van wol creëert een warme sfeer die past bij de feestdagen.

Foto credits: ©Justchrys

Voor meer informatie:
Stichting Chryson
Promotiecampagne 'Just Chrysanthemum for the win'
www.justchrys.com

Publicatiedatum: