Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Climalux introduceert nieuwe full-led groeilamp CLX-2

Onlangs heeft Climalux uit Hoek van Holland bekendgemaakt dat zij een nieuwe full-led groeilamp hebben ontwikkeld, uitgevoerd met SMD-leds die op één led-engine zijn bevestigd. De nieuwe groeilamp heeft daardoor een hoge lichtopbrengst en biedt de kweker meerdere lichtspectrumkeuzes.

"Uitgedaagd door de markt hebben we alle voordelen van onze systemen nog eens goed onderzocht en bevestigd gekregen. Met doorontwikkeling van onze lichtbron slaan we twee vliegen in één klap. De efficiëntie, ook van ons al bekende armatuur, gaat omhoog en het nieuwe armatuur krijg extra opties", liet Niels Damen in de aanloop naar GreenTech Amsterdam dit voorjaar weten. Op de beurs was een prototype van het nieuwe armatuur te zien.

De nieuwe CLX-2 groeilamp is vanaf heden beschikbaar en is leverbaar in ieder gewenst lichtspectrum met een efficiëntie van maximaal 4,1 µmol/J.

De CLX-2 groeilamp is samengesteld uit een dimbare verlichtingsunit en een verticaal ventilatiesysteem, net zoals zijn voorganger, waardoor warmte en vocht gelijkmatig verdeeld wordt in de kas. De lichtintensiteit en de ventilatiesnelheid zijn apart regelbaar.

Climalux richt zich volledig op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige full-led groeilichtsystemen voor groente- en sierteeltgewassen. De systemen worden compleet aangeboden inclusief CLX-2 groeilampen, besturingsunit en power supply. De installatie wordt verzorgd door lokale installateurs met ondersteuning van het team van Climalux.

Voor meer informatie:
Niels Damen
Climalux
[email protected]
www.climalux.nu

Publicatiedatum: