Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wijziging pauzetijden veilen per 19 september

Om het inkoopproces efficiënter te laten verlopen, gaat Royal FloraHolland de pauzes tijdens het veilen op onze hubs Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg aanpassen. De begeleidingscommissie en de locatiecommissies zijn meegenomen in deze verandering.

Wat betekent de wijziging van de pauzetijden
Per 19 september wordt de veiltijd vóór de eerste pauze verlengd. Dat betekent dat de eerste pauze om 07:30 uur is. Ook de veiltijd ná de eerste pauze wordt wat opgerekt. De nieuwe pauzetijden zijn voor alle hubs en voor zowel bloemen als planten gelijk. Dit zorgt voor duidelijkheid en voorspelbaarheid voor alle kopers, waar ze zich ook bevinden. In de tabel hieronder zie je de huidige en nieuwe pauzetijden per 19 september.


De voordelen
Door de eerste veilperiode te verlengen, kunnen inkopers al vroeg meer bloemen en planten inkopen. Ook wordt de totale veilduur iets korter, met name op woensdag en donderdag. Daarnaast zorgt het voor een efficiëntere, vollere karbelading. Door de tweede pauze te beperken, zijn er minder onderbrekingen in het veilproces. Dit betekent dat kopers efficiënter kunnen werken en minder tijd verliezen.

Meer weten?
Meer weten over de wijziging van de pauzetijden? Neem contact op met het Klant Contact Center.

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: