Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname Könst Alstroemeria door vier ondernemers uit de tuinbouwsector

Könst Alstroemeria, een veredelaar en leverancier van Alstroemeria- en Zantedeschia, kondigt de overname aan door vier ondernemers uit de tuinbouwsector, die samen het nieuwe bestuur van het bedrijf vormen. Het bestuur bestaat uit de huidige directeur Paco van der Louw, Geert Burger, Jelle Posthumus en Martin Buter, elk met een uitgebreide achtergrond in de bloembollen en snijrozen. Deze stap zorgt ervoor dat het bedrijf met een solide basis en innovatieve visie de toekomst tegemoet gaat.

"Ik ben ervan overtuigd dat deze groep enthousiaste ondernemers niet alleen de huidige stevige basis zal behouden, maar ook nieuwe energie en innovatie naar het bedrijf zal brengen," aldus Hans Könst.

Van links naar rechts: Hans Könst, Paco van der Louw, Geert Burger, Martin Buter, Jelle Posthumus

"Ik ben ervan overtuigd dat deze groep enthousiaste ondernemers niet alleen de huidige stevige basis zal behouden, maar ook nieuwe energie en innovatie naar het bedrijf zal brengen," aldus Hans Könst.

De nieuwe bestuursleden zijn bekende namen in de tuinbouwsector: Geert Burger, mede-eigenaar van Burger Lelies en Tulpen, Jelle Posthumus, CEO van United Selections, Martin Buter, eigenaar van Amsonia en Paco van der Louw, sinds 2021 CEO van Könst Alstroemeria. Samen zullen zij de strategische koers van het bedrijf bepalen en hun gecombineerde leiderschap inzetten om verdere groei te stimuleren, innovatie te bevorderen en de reputatie van Könst Alstroemeria als veredelaar en vermeerderaar te behouden.

Het nieuwe bestuur wil een belangrijke rol spelen in de veredeling van Alstroemeria en Calla door gebruik te maken van moderne software en de nieuwste veredelingstechnologieën. Könst Alstroemeria streeft ernaar om haar marktpositie en klanttevredenheid te behouden, terwijl ze uitbreidt naar nieuwe regio's.

"We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met zulke gedreven partners en dit sterke team verder uit te bouwen," zegt Paco van der Louw, CEO van Könst Alstroemeria. "Met onze gedeelde visie en passie voor de tuinbouw tillen we het bedrijf naar een hoger niveau. Zo bouwen we voort op onze rijke geschiedenis en blijven we tegelijkertijd innoveren binnen de veredeling van Alstroemeria en Zantedeschia."

Dank aan Hans Könst
Geert, Jelle, Martin en Paco spreken hun dank uit aan Hans Könst, de oprichter van Könst Alstroemeria, die meer dan 45 jaar geleden begon met zijn veredelingsactiviteiten. Zijn visie, toewijding en pioniersgeest hebben de basis gelegd voor het succes en de groei van het bedrijf. "De bijdrage van Hans aan de tuinbouwsector is van onschatbare waarde en we zijn vereerd om zijn bedrijf verder uit te mogen bouwen," aldus Van der Louw.

Over Könst Alstroemeria
Könst Alstroemeria is een pionier en leider in de veredeling en vermeerdering van Alstroemeria en Zantedeschia. Het bedrijf staat bekend om zijn diverse en hoogwaardige variëteiten en bedient professionele telers over de hele wereld. Könst Alstroemeria is actief in meer dan 55 landen, met vestigingen in Nederland, Colombia en Brazilië en verkoopondersteuning in Kenia en Japan.

Ga voor meer informatie naar www.alstroemeria.com.

Publicatiedatum: