Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantpeddler publiceert videohighlights van Variety Day 2024

Om de acties en kleuren van Variety Day 2024 vast te leggen, laat Plantpeddler hun video zien met hoogtepunten van het evenement, dat plaatsvond op vrijdag 2 augustus 2024. In deze video presenteren vertegenwoordigers van kwekers belangrijke selecties uit de tuinen.

Variety Day richt zich op het doel van "Het Beste Testen in het Midwesten", met meer dan 1.500 soorten eenjarigen in grote containers, hangende manden en bloembedden van een wereldwijd scala aan kwekers. Naast de proefvelden bevatte de dag presentaties, een vakbeurs met sponsorverkopers, lunch, rondleidingen en andere activiteiten.

"Wij zijn zeer dankbaar voor alle kwekers die genetisch materiaal hebben ingezonden, de ondersteunende sponsorverkopers, het team van Plantpeddler voor hun inzet en organisatie, en vooral iedereen die aanwezig was."

Noteer alvast in je agenda: Plantpeddler Poinsettia Variety Day 2024 vindt plaats op 4 december. Plantpeddler zal Variety Day 2025 en hun 45-jarig jubileum vieren op 1 augustus.

Variety Day 2024 - Top 25

Voor meer informatie:
Plantpeddler
Tel.: (800) 827-1654
[email protected]
plantpeddler.com

Publicatiedatum: