Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directeur EBDB gestart

De Economic Board Duin en Bollenstreek (EBDB) verwelkomt Steph van Es (45) als nieuwe directeur. Van Es is per 1 september gestart vanuit het nieuwe EBDB kantoor op de Unmanned Valley in Valkenburg. In zijn nieuwe rol zal hij, samen met de boardleden, richting geven aan de economische toekomst van de regio.

Steph van Es is geen onbekende in de Duin- en Bollenstreek. Tussen 2015 en 2019 was hij directeur van Noordwijk Marketing. De afgelopen jaren was hij actief bij de gemeente Maassluis, waar hij zich richtte op de lokale economie, onder meer als programmadirecteur van de nieuwe Maritieme Campus. Daarvoor was Steph werkzaam bij Rotterdam Partners, waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling International Trade & Investment.



Brede ervaring
Werner Haan, voorzitter van de Economic Board: "Steph van Es brengt waardevolle inzichten mee op het gebied van gebiedsontwikkeling, met aandacht voor leefbaarheid en duurzaamheid. Dankzij zijn brede ervaring in zowel het bedrijfsleven als de politiek-bestuurlijke sector, kijkt de Economic Board vol vertrouwen uit naar een nieuwe en veelbelovende fase onder Stephs leiding."

Ernst-Jan Reinerie blijft aan boord
"Daarnaast wil ik mijn dank uitspreken aan Ernst-Jan Reinerie voor zijn waardevolle inzet als interim-directeur. Ik ben blij te kunnen melden dat we zijn expertise behouden. Vanaf 1 september vervult Ernst-Jan de rol van programmamanager, wat de continuïteit van lopende projecten en relaties waarborgt," aldus Werner Haan.

Kansen benutten
Steph van Es over zijn nieuwe functie: "Het voelt goed om terug te keren naar deze voor mij vertrouwde streek. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de boardleden, ondernemers, onderwijsinstellingen en de gemeentes Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk. Ik ben ervan overtuigd dat er kansen liggen die we nu moeten grijpen om de regio verder te versterken."

Bron: Greenport Duin- en Bollenstreek

Publicatiedatum: