Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proeven met viooltjes en viola's deze herfst

Van 7 tot 11 oktober 2024 vindt Benary's Herfstviolenproef plaats bij Kwekerij Aarninkhof in Denekamp. Denekamp ligt dicht bij de Duitse grens, 30 minuten ten noordoosten van Enschede. Aanmelden voor het bezoek kan via de eigen Benary Area Sales Manager.

Het team van Benary: "Doe met ons mee terwijl we onze nieuwste veredelingen presenteren, met producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt. Naast het tonen van nieuwe hoogtepunten en bestsellers, presenteren we ook zorgvuldig geselecteerde bewezen series, naast concurrerende variëteiten."

Cats® Plus is een viola met een uniek bloempatroon dat lijkt op de snorharen van een kat. Deze kan worden gekweekt samen met Benary's violenserie Inspire Plus, aangezien de vroegheid en bloeiperiode identiek zijn. Naast de vijf Cats Plus-kleuren – Blauw & Geel, Marina, Paars & Wit, Wit en Geel – is er nu ook een mix beschikbaar.

Drie nieuwe kleuren worden toegevoegd aan de viola cornuta Admire-serie: Apricot Purple Wing, Limoncello Purple Wing en Purple. De Admire-serie biedt een selectie van 27 kleuren en 6 mixen.

Benary viooltjes- en violazaden zijn BeGreen behandeld. BeGreen betekent coatings zonder chemicaliën en microplastics.

Voor meer informatie:
Ernst Benary Samenzucht GmbH
Friedrich-Benary-Weg 1
34346 Hann. Münden, Duitsland
Tel: +49 (0) 5541 7009-0
Fax: +49 (0) 5541 7009-20
[email protected]
www.benary.com

Publicatiedatum: