Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Hortensia maakt elk seizoensboeket bijzonder"

Dit is hét moment om te profiteren van een ongeëvenaarde selectie snijhortensia's, volgens Hydrangea World. De verscheidenheid aan kleuren en variëteiten is momenteel op haar hoogtepunt. De bloemen zijn verkrijgbaar in zowel 'Fresh' – met volle, frisse kleuren – als in de doorgekleurde 'Classic' varianten. De 'Classics' bieden een extra bijzonder voordeel: ze kunnen worden ingedroogd, waardoor hun schoonheid blijvend is.

Hydrangea World, het collectief van snijhortensia-aanvoerders van Royal FloraHolland, heeft al verschillende designfiles uitgebracht, waarbij binnen verschillende thema's inspiratie wordt geboden voor commercieel bloemwerk. In de nieuwste files met als thema's 'Earthly Elegance' en 'Everlasting Charme' ligt de nadruk op de bijzondere eigenschappen van de 'Classic' Hortensia. De designfiles bieden ideeën, maar laten zeker ruimte voor eigen creativiteit.



Earthly Elegance
Dit thema geeft het gevoel van een prachtige wilde tuin, maar dan vertaald naar aardse en elegante boeketten. "De pure natuurlijke schoonheid van de hortensia wordt versterkt met geurige kruiden of robuuste takken. Het kleurenpalet, variërend van groen-blauw tot paars-donkerrood, maakt het geheel compleet." Klik hier voor de designfile Earthly Elegance.



Everlasting Charm
In dit thema worden de 'Classic' hortensia's gecombineerd met bloemen en grassen die net als de 'Classics' gedroogd kunnen worden. "Deze boeketten stralen niet alleen tijdloze charme uit met hun warme herfstkleuren, maar hebben ook een duurzaam karakter. Consumenten kunnen weken- en soms zelfs maandenlang van de ingedroogde boeketten genieten." Klik hier voor de designfile Everlasting Charm.

Digitale catalogus
De snijhortensia-aanvoerders van Royal FloraHolland, verenigd in het promotiecollectief Hydrangea World, presenteren naast de designfiles ook een uitgebreide assortimentscatalogus. Hierin zijn de meest gangbare soorten, maar ook noviteiten samengebracht. Per kleur is een overzicht van zowel het beschikbare Fresh als Classic assortiment voor het seizoen 2024 te vinden. Klik hier voor de digitale catalogus.

Voor meer informatie:
Hydrangea World
https://www.hydrangeaworld.com/

Publicatiedatum: