Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22-24 september

Fytobijscholing en bosbar tijdens 15e editie Green Expo

Op de vakbeurs Green Expo mag een stand van Groen Groeien niet ontbreken. Neem deel aan de fytobijscholing en laat je inspireren door de Green Speakers zone. Uitblazen kan steeds in de bosbar.

Green Expo is met de 15de editie toe aan hun jubileum. Op 22, 23 en 24 september is de hele groensector opnieuw welkom in de hallen van Flanders Expo. Groen Groeien neemt meerdere initiatieven tijdens de beurs. Zo kan je elke dag terecht in de bosbar voor een verfrissende Blinde Mol. Verder is er een doorlopend programma in de Green Speakers, opgesteld door de vereniging en is er een fytobijscholing.



Fytobijscholing op 23 september
Op maandag 23 september kan je om 10u de fytobijscholing van Groen Groeien bijwonen. Maak van de gelegenheid gebruik om punten te scoren voor je licentie. Het is een ideaal moment om dit te koppelen met een interessant beursbezoek.

Programma
Erik Truyers (Advanta):
Er wordt ingezoomd op het beheer van bloemenrijk grasland in tuin. Daarnaast wordt ook een deel toegewijd aan het duurzaam beheer op golfterreinen.
Sandy Adriaenssens (Viaverda):
Praktijkresultaten uit het proefcentrum Viaverda en het kwaliteitslabel voor groenvoorzieners Groengek(l)eurd uit de doeken.

Klik hier voor meer info en inschrijven.

De toegang tot Green Expo is gratis, maar je dient je vooraf in te schrijven.

Bron: AVBS

Publicatiedatum: