Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15 oktober

Spuitlicentiebijeenkomst vaste planten en zomerbloemen

De LTO Cultuurgroepen Vaste Planten en Zomerbloemen organiseert samen met Delphy, op 15 oktober een bijeenkomst bij Kwekerij Voortman in Smilde. Deelname kan meetellen voor verlenging van uw spuitlicentie in de categorie 'veiligheid en techniek'.

De bijeenkomst vindt plaats op:
Datum: Dinsdag 15 oktober 2024
Aanvang: 14.30 uur, vanaf 14.15 uur staat de koffie klaar.
Locatie: Kwekerij Voortman, Hoofdweg 34, 9422 AG Smilde

Kwekerij Voortman teelt een breed sortiment vaste planten in de vollegrond voor export- en postorderbedrijven. Daarnaast richt het bedrijf zich op de levering van plantgoed voor pottenkwekers. De kwekerij was jarenlang bekend als Kwekerij Grit. Wilfred en zijn vrouw Miranda Voortman hebben de kwekerij overgenomen en sinds Albert Grit met pensioen is, is in 2021 de naam veranderd in Kwekerij Voortman.

Tijdens de bijeenkomst laten Wilfred en Miranda u kennis maken met hun kwekerij. Daarnaast wordt door Delphy aandacht besteed aan thema's als spuittechniek, mechanische onkruidbestrijding, middelenkeuze en andere items op het gebied van techniek en veiligheid. Het programma duurt tot circa 17.30 uur. Daarna is het nog mogelijk om mee te doen aan een gezamenlijk maaltijd.

Programma:

  • 14.15 uur – 14.30 uur: ontvangst met koffie/thee
  • 14.30 uur – 17.30: rondgang spuitlicentieverlenging
  • 17.30 uur – 18.00 uur: stamppotmaaltijd voor wie zich hiervoor aangemeld heeft.

De kosten voor deze spuitlicentiebijeenkomst zijn voor LTO-leden € 80,- (excl. btw) per persoon, en voor niet-leden € 100,- (excl. btw) per persoon. De kosten voor de stamppotmaaltijd bedraagt voor iedereen € 16,- per persoon.

Aanmelden is noodzakelijk door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar [email protected]. Er kunnen een beperkt aantal personen deelnemen. Deelname is op volgorde van aanmelding.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Om deel te nemen aan spuitlicentiebijeenkomst is aanmelden i.v.m. regels Bureau Erkenningen noodzakelijk uiterlijk woensdag 9 oktober.

Bron: LTO Bomen, Vaste Planten & Zomerbloemen

Publicatiedatum: