Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
RAAD International neemt deel aan Interfresh Eurasia 2024

"We zien grote kansen voor AGF-bedrijven in de Turkse en Euraziatische markten"

RAAD International, een adviesbureau voor financiële diensten uit Ridderkerk, neemt deel aan Interfresh Eurasia 2024, een evenement voor de AGF-sector dat plaatsvindt van 26 tot 28 september in Izmir, Turkije. Dit evenement biedt ondernemers een kans om inzichten te verkrijgen in de zakelijke mogelijkheden die de Turkse en bredere Euraziatische markten bieden.

"Er liggen veel kansen in de Turkse en Euraziatische markten. Ook zijn er unieke voordelen aan deze regio's, zoals de strategische ligging tussen Europa en Azië, de groeiende vraag naar AGF-producten, en de opkomende markten met een toenemende middenklasse", zegt John van Wijk, CEO van RAAD International. "Bedrijven die deze markten willen betreden, moeten niet alleen voorbereid zijn op de kansen die zich voordoen, maar ook op de uitdagingen die gepaard gaan met internationale uitbreiding."

John met collega's Begum en Zeynep Baysari tijdens een eerdere editie van de Interfresh Eurasia

Naast Van Wijk zal ook zijn team, bestaande uit experts in belastingadvies, business development en financieel management, aanwezig zijn om ondernemers te adviseren over hoe ze deze groeikansen optimaal kunnen benutten. RAAD helpt bedrijven niet alleen met financiële begeleiding, maar ook met strategische planning, zodat ondernemers weloverwogen keuzes kunnen maken voor hun internationale uitbreiding. Met kantoren in Nederland, Turkije, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika biedt RAAD ondersteuning aan bedrijven die internationaal willen groeien. Hun expertise in zowel de Nederlandse als Turkse markten stelt hen in staat op maat gemaakte strategieën aan te bieden die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van ondernemers.

Tijdens de beurs kunnen deelnemers leren hoe ze hun bedrijfsstructuur kunnen optimaliseren om zich aan te passen aan de groeiende concurrentie en de kansen in deze markten. "Wij willen ondernemers degelijk informeren over de kansen die de Turkse en Euraziatische markten bieden, en informeren hoe om slim om te gaan met de uitdagingen van strategische internationale groei", besluit John.

Bezoek RAAD op stand A17.

Voor meer informatie:
John van Wijk
RAAD Group
Mob: +316-51112141)
[email protected]
www.raadinternational.nl