Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 november

Winnende startup Value Factory Startup Cup maakt kans op €100.000 investering

Doe mee aan de Value Factory Startup Cup 2024 en laat je startup een vliegende start maken. Value Factory is op zoek naar kansrijke startups die met innovaties impact maken om klimaatverandering tegen te gaan en voedselzekerheid te vergroten.

De geselecteerde startups worden uitgenodigd om hun idee op 22 november 2024 te pitchen voor een professionele jury bij Rootz. Value Factory Ventures investeert minimaal € 100k in de winnende startup. Daarnaast krijgen de winnaars professionele ondersteuning vanuit het Value Building Program om in korte tijd te kunnen groeien.

Voedselzekerheid & klimaatverandering
Value Factory Ventures investeert in kansrijke startups die met innovaties échte impact maken om klimaatverandering tegen te gaan en voedselzekerheid te vergroten. Het investeringsportfolio bestaat momenteel uit: Proba, Growficiënt, Corvus Drones, WDD, Urban Farming Partners, Healthy Fridge, Fair Agro Food, Pera, FC-i, en Dealin.Green.

Value Factory Ventures gelooft dat in het domein van agrifood, biobased, plantbased en circulariteit de sleutel ligt tot het oplossen van 's werelds meest urgente problemen: een groeiende wereldbevolking, waterschaarste en voedselzekerheid, energietransitie en klimaatverandering.

100k investering & startup support
Naast de € 100k investering, krijg je toegang tot het Value Building Program. Met dit optionele programma helpen ze early-stage startups in korte tijd groeien naar succesvolle scale-ups. Op basis van een nulmeting en je groeiplannen wordt een op maat aanpak ontwikkeld, bijvoorbeeld op vlak van Strategie, Marketing, Finance of Tech.

Criteria

  • Agrifood, klimaat of circulaire economie: Startups die positieve impact maken om klimaatverandering tegen te gaan en voedselzekerheid te vergroten. We zijn met name op zoek naar startups in het domein van agrifood, biobased, plantbased en/of circulaire oplossingen.
  • Early-stage (pre-seed and seed): Van een goed uitgewerkt idee tot net uit de startblokken (TRL <5).
  • Disruptive: Innovatief en vernieuwend product/idee met gebruik van deeptech zoals robotica, AI, blockchain en dronetechnologie.
  • Team: gedreven management, minimaal 2 teamleden.
  • Schaalbaar: Binnen drie tot vijf jaar renderend, commercieel schaalbaar.
    Startup heeft maximaal € 1 miljoen al geïnvesteerd vermogen.

Meedoen en meer informatie
Alle informatie en de voorwaarden zijn hier te vinden. Hier kun je je ook aanmelden. Je kunt tot uiterlijk 31 oktober 2024 je pitch deck insturen.

Voor meer informatie:
Value Factory Ventures
[email protected]
https://valuefactory.vc/

Publicatiedatum: