Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

100% overgang naar Centraal Veilen plantenklokken voor eind 2024

In de afgelopen maanden heeft Royal FloraHolland op alle drie de hubs ervaring opgedaan met Centraal Veilen voor onder andere rozen en met een eerste centrale plantenklok. Centraal Veilen heeft geleid tot positieve effecten zoals betere koopkracht, stabielere prijsvorming en hogere kopertevredenheid, hoewel er ook uitdagingen zijn. Royal FloraHolland heeft voor nu besloten om alle resterende plantenklokken voor het eind van 2024 naar Centraal Veilen over te zetten. Over het vervolg op bloemen is op dit moment nog geen besluit genomen.

Alle plantenklokken voor eind 2024 over
Voor het einde van dit jaar worden de overige lokale plantenklokken van Aalsmeer en Naaldwijk samengevoegd tot maximaal 6 centrale plantenklokken. Binnenkort ontvangen alle betrokken kwekers en kopers meer informatie over de planning en wat er verandert als de plantenklokken overgaan op Centraal Veilen. Stap voor stap neemt Royal FloraHolland de betrokkenen hierin mee.

Nog geen besluit vervolg Centraal Veilen bloemen
Voor bloemen is nog niet besloten wanneer ze de uitrol vervolgen, zorgvuldigheid gaat voor snelheid in deze. Nadere analyse op een aantal uitdagingen is nodig voor Royal FloraHolland verdere stappen op Centraal Veilen bloemen zet. Dit gebeurt in nauw overleg met kwekers en kopers.

Indexfoto: Liorpt | Dreamstime.com

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: