Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Charmelia Apricot

Nieuwe kleur toegevoegd aan kleurenpalet van Charmelia

De nieuwste kleur binnen de Charmelia-serie is: Apricot. Met Charmelia Apricot is het de veredelaars van Royal van Zanten gelukt om een nieuwe kleur toe te voegen aan het kleurenpalet van Charmelia. Het is een zachte tint die tussen geel en rood laveert, maar net niet oranje is. Charmelia Apricot is daardoor een bloem waarmee je alle seizoenen uit de voeten kunt.

Bloementrends 2025
Met haar kleur en uitstraling sluit Charmelia Apricot goed aan bij de bloementrends voor 2025: van Slow Life (rustig en natuurlijk) tot Radiant Energy (intens en vrolijk). Deze nieuwe Charmelia-variƫteit kan gebruikt worden bij het maken van trendy boeketten en ander bloemwerk. Van zakelijke arrangementen tot bruidsbloemwerk. Als bloemist kun je er zoveel kanten mee op!

Lang vaasleven
Net als Charmelia Pink, White, Blanco en Purplex beschikt Apricot over een aantal eigenschappen die Charmelia geliefd maken: een rijke bloei en een lang vaasleven. Charmelia blijft tot wel 21 dagen fris en stralend op de vaas.

Aanvoer
Decorum kweker Together2Grow is producent van Charmelia Apricot, deze is vanaf week 38 beschikbaar via Floriday, Webshop en via de Royal Flora Holland klok Aalsmeer.

Voor meer informatie:
Royal Van Zanten

Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
Tel.: + 31 (0)297 38 7000
[email protected]
www.charmelia.eu

Publicatiedatum: