Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Perry Dekkers terug naar de chrysanten

Leen Middelburg Chrysanten (LMC) maakt bekend dat Perry Dekkers per 1 oktober 2024 de nieuwe CEO van het bedrijf wordt. Met deze benoeming verstevigt LMC haar organisatie en bereidt zij zich voor op de volgende fase in het realiseren van haar ambitieuze doelen.

In het afgelopen jaar heeft de directie van LMC hard gewerkt aan de ontwikkeling van haar Visie 2030. Deze visie is gebaseerd op het fundament: 'Als betrokken koplopers in de chrysantenmarkt produceren wij elke dag duurzame geluksmomenten met liefde voor ons vak, met oog voor detail'. Een van de belangrijkste pijlers van deze Visie 2030 is het uitbouwen van haar positie in de chrysantenmarkt. Zowel door uitbreiding van het areaal, er wordt de komende jaren 15 ha bijgebouwd in Made, als door aanzienlijke investeringen in de verduurzaming van de teelt en de verkenning van internationale productiemogelijkheden.



Met het oog op verdere professionalisering van de organisatie en toekomstgericht leiderschap is de aanstelling van Perry Dekkers als nieuwe CEO een belangrijke stap. De directie van LMC bestaat verder uit Sander Middelburg (COO), Barry Middelburg (CSO), Leo Middelburg (co-founder) en Martien Middelburg (co-founder). Beide co-founders zullen zich richten op ondersteunende taken en het bewaken van het LMC DNA, terwijl de operationele aansturing aan de andere drie directieleden wordt overgelaten.

Als CEO is Perry verantwoordelijk voor de algehele aansturing van de organisatie, het borgen van strategische plannen, commercie, business development, finance en diverse andere ondersteunende activiteiten. Sander en Barry Middelburg blijven verantwoordelijk voor de onderdelen teelt, operatie, energie, verduurzaming, IT/digitalisering, innovaties en voor de aansturing van de locaties. Barry coördineert bovendien de nieuwbouw van 15 hectare in Made.

Perry Dekkers, opgegroeid als zoon van een chrysantenkweker, heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende rollen bij FloraHolland, Heineken, Dümmen Orange en recentelijk bij Growers United waar hij de afgelopen vijf jaar als CCO werkzaam was. Leo Middelburg, een van de co-founders van LMC, zegt: 'Perry brengt waardevolle ervaring en kennis en kunde met zich mee. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij zal bijdragen aan de continuïteit en groei van ons prachtige bedrijf LMC.'

Perry Dekkers voegt hieraan toe: 'LMC heeft een stevig fundament én stevige ambities. De ondernemende mentaliteit en de passie om het beste na te streven, hebben een grote aantrekkingskracht op mij. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met mijn mede-directieleden om de ambities van LMC te realiseren.'

Voor meer informatie:
Leen Middelburg Chrysanten
https://www.leen-middelburg.nl/

Publicatiedatum: