Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Benary gebruikt Seedling Scan Pro

"We willen de consistentie van zaailingbeoordelingen verbeteren"

Benary heeft de Seedling Scan Pro van AgriData Innovations aangeschaft. Dit systeem voert bruikbare tellingen uit, waardoor inconsistente en tijdrovende handtellingen tot het verleden behoren. Bovendien slaat het automatisch foto's van de trays op, waardoor de bruikbare plantentellingen gemakkelijk te bekijken zijn. De Seedling Scan Pro is ontwikkeld door het in Delft gevestigde AgriData Innovations (ADI). ADI is gespecialiseerd in camerasystemen en beeldanalysesoftware voor het monitoren van de groei en gezondheid van gewassen. Henriette Ziermann, Team Coördinator SeedTech, vertelt meer over het gebruik van de Seedling Scan Pro, de toegevoegde waarde van het systeem en de ervaringen met ADI.

Welke uitdagingen en/of behoeften leidden ertoe de Seedling Scan Pro te overwegen?
"De belangrijkste uitdagingen die ons ertoe brachten om de Seedling Scan Pro te overwegen waren gericht op het bereiken van een grotere nauwkeurigheid in gestandaardiseerde kiemkrachtevaluaties, waardoor de consistentie van zaailingbeoordelingen werd verbeterd. Daarnaast waren praktische voordelen zoals tijdsbesparing en het verminderen van de werkdruk voor werknemers belangrijke drijfveren in onze beslissing."

Kun je je ervaring beschrijven met het gebruik van de Seedling Scan Pro?
"Na een succesvolle pilotfase van zes maanden, waarin we de software hebben aangepast aan onze gewassen en specifieke telbehoeften, beginnen we nu de Seedling Scan Pro te gebruiken voor onze hoofdgewassen. We zijn erg benieuwd naar de prestaties van het apparaat in de dagelijkse praktijk."

Welke specifieke functies van de Seedling Scan Pro vinden jullie het meest nuttig?
"De meest waardevolle functies die we tot nu toe hebben ervaren zijn de snelheid en nauwkeurigheid, die een geweldige ondersteuning zijn voor onze medewerkers in het kwaliteitslaboratorium. Bovendien kunnen de afbeeldingen van hoge kwaliteit die worden gegenereerd worden opgeslagen en later opnieuw worden bekeken, wat uitstekende documentatie biedt en waar nodig handmatig toezicht mogelijk maakt."

Hoe beïnvloedt de Seedling Scan Pro de efficiëntie en nauwkeurigheid bij het tellen en beoordelen van zaailingen?
"De Seedling Scan Pro verbetert zowel de efficiëntie als de nauwkeurigheid aanzienlijk door nauwkeuriger tellingen uit te voeren op basis van consistente, vooraf gedefinieerde parameters die individueel zijn afgestemd op elk gewas. Nu de kans op menselijke fouten en onnauwkeurigheden aanzienlijk is verminderd, verwachten we dat onze resultaten nog nauwkeuriger zullen worden."

Welke verbeteringen heb je waargenomen in je werkzaamheden sinds je de Seedling Scan Pro gebruikt?
"Aangezien we nog maar net zijn begonnen met het implementeren van de Seedling Scan Pro in onze dagelijkse workflow, verwachten we aanzienlijke tijdsbesparingen en minder werkdruk voor onze medewerkers."

Wat is je ervaring met AgriData Innovations op het gebied van klantenondersteuning en service?
"Onze ervaring met de klantenservice van AgriData Innovations is zeer positief, gekenmerkt door snelle reacties en uitstekende communicatie gedurende het hele proces. De snelle communicatie via WhatsApp en de snelle reactietijd via e-mail hebben gezorgd voor een efficiënte oplossing van problemen. Daarnaast was de optie om resultaten direct via een videogesprek te bespreken en te verduidelijken van onschatbare waarde tijdens het hele proces."

Zou je de Seedling Scan Pro aanbevelen aan anderen? Zo ja, waarom?
"Ja, op basis van onze pilotfase zouden we de Seedling Scan Pro aanbevelen. Het biedt aanzienlijke mogelijkheden om tijd te besparen, werknemers minder te belasten en levert consistent nauwkeurige en zeer betrouwbare kiembeoordelingen. Deze functies zijn cruciaal voor onze hoge normen voor de kwaliteit van zaadbatches voor de verkoop. We verwachten dat onze klanten onze voortdurende inspanningen om de kwaliteitscontrole te verbeteren zullen waarderen. We kijken ernaar uit om de recente verbeteringen te delen, die onze klanten in staat zullen stellen om nauwkeuriger zaai- en afdekprocessen te realiseren, ruimte te besparen in hun kassen en kosten te verlagen. Deze verbeteringen zullen uiteindelijk een concurrentievoordeel opleveren voor zowel ons als onze klanten in de industrie."

Voor meer informatie:
AgriData Innovations
06 13 29 55 13
[email protected]
www.agridatainnovations.nl


Benary Netherlands B.V.
Koggeweg 11a
1606 ML Venhuizen
www.benary.com

Publicatiedatum: