Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Webinar 1 oktober

Boeren met energie: wat er wél kan

Dinsdag 1 oktober is er een webinar over duurzame energie op land- en tuinbouwbedrijven. Met aandacht voor onder andere kansen bij toepassing, en gepresenteerde plannen met Prinsjesdag.

Hoe kunnen duurzame technieken als zonnepanelen, windenergie, batterijen, biomassa en geothermie je bedrijf versterken en het verdienmodel verbeteren? Wat zijn de kansen en knelpunten van agrariërs die duurzame energie in hun onderneming toepassen? Wat laten de gepresenteerde plannen met Prinsjesdag zien? Hoe kunnen boeren ontzorgd worden door energiebedrijven?

Al deze vragen zullen beantwoord worden tijdens het webinar 'Boeren met energie: wat er wél kan!' dat LTO Nederland op dinsdag 1 oktober organiseert samen met NVDE (Nederlandse Vereniging Duurzame Energie) en Nieuwe Oogst. Raak geïnspireerd en geïnformeerd tijdens het webinar.

Het webinar begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Het is te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Meld je hier aan voor deelname.

Bron: LTO Bomen, Vaste Planten & Zomerbloemen

Publicatiedatum: